Bölge Haber Girişi : 14 Ekim 2010 00:07

ETSO'da bilgilendirme toplantısı!..

ETSO'da bilgilendirme toplantısı!..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) 26 Ekim 2010 tarihinde düzenlenecek bir toplantıda, ildeki KOBİ'lerin yöneticileri, başta KOSGEB destekleri olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirilecek.

Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) 26 Ekim 2010 tarihinde düzenlenecek bir toplantıda, ildeki KOBİ’lerin yöneticileri, başta KOSGEB destekleri olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirilecek.

ETSO bünyesindeki, Avrupa İşletmeler Ağı Erzurum Proje Koordinatörlüğü’nün, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Koordinasyon Genel Müdürlüğü ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) desteğiyle düzenlediği toplantıda, KOBİ yöneticilerine KOSGEB desteklerinin yanı sıra, AB Rekabet Edebilirlik ve Yenilik Çerçeve programı(CIP) ve Girişimcilik ve Yenilik Programı (EIP) hakkında da bilgiler verilecek.

Toplantıya, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile KOSGEB uzmanları konuşmacı olarak katılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.