Erzurum Haber Girişi : 06 Haziran 2012 16:30

ETSO'dan çevre günü etkinliklerine destek

ETSO'dan çevre günü etkinliklerine destek
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde Orman İl Müdürlüğü işbirliği ile Palandöken Dağı eteklerinde fidan dikti.
Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde Orman İl Müdürlüğü işbirliği ile Palandöken Dağı eteklerinde fidan dikti.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen organizasyona, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal, Genel Sekreter Av. Abdulkadir Ungan, Erzurum AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ve öğrenciler katıldı. Palandöken Kayak Merkezi’nin yakınındaki ağaçlandırma alanına fidan diken öğrencilere ve diğer katılımcılara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından t-shirt ve şapka dağıtıldı.
Düzenlenen etkinliği destek vermekten memnuniyet duyduklarını ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal, ormanların şehirlerin akciğeri olduğunu belirterek, gelecek nesillere bırakılacak en güzel mirasın temiz ve yeşil bir dünya olduğunu dile getirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.