Erzurum Haber Girişi : 16 Ekim 2012 10:00

ETSO'dan öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı

ETSO'dan öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından kent merkezinde bulunan okullara giyim ve kırtasiye yardımında bulunuldu.
Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından kent merkezinde bulunan okullara giyim ve kırtasiye yardımında bulunuldu. Yardımların toplam değerinin 25 bin lira olduğu bildirildi.

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan eğitim yardımları bu yıl da kent merkezindeki ilk ve orta dereceli okullarda dağıtıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okullara yapılan giyim ve kırtasiye yardımları öğrencileri sevindirdi. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, yardımların toplam bedelinin 25 bin lira olduğunu söyledi. Her yıl eğitim yardımlarının düzenli olarak yapılmasına önem verdiklerini belirten Başkan Yücelik,’Bu yıl da 310 adet mont, 268 çift ayakkabı ve 1475 adet de kırtasiye seti dağıttık. Milli Eğitim Müdürlüğüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, ihtiyaçlı okulları tespit ettik ve bu dağıtımı buna göre yaptık. Yardımlarımız devam edecek’ diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.