Bölge Haber Girişi : 28 Ağustos 2010 02:19

ETSO'ya unıversıade makyajı!..

ETSO'ya unıversıade makyajı!..
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları tanıtım çalışmaları kapsamında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın binası yapılan görsel çalışmayla yeni bir görünüme kavuşturuldu.

Erzurum Ajans-25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları tanıtım çalışmaları kapsamında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın binası yapılan görsel çalışmayla yeni bir görünüme kavuşturuldu.

2011 Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz’ın geçtiğimiz ay , Erzurum Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği ve Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine yaptığı ziyarette, kış oyunları öncesinde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunulmuştu.

Ziyaretlerde alınan karar gereğinde 2011 Universiade logo ve amblemlerinin bulunduğu görsel çalışma ETSO binasına vinç yardımıyla uygulanarak tamamlandı.

Havuzbaşı kavşağına yakın bir noktadaki Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın doğu ve batı taraflarına şehrin değişik semtlerinden görülebilecek şekilde bir çalışma yapıldı. Çalışmada kış oyunlarının sloganı haline gelen “Anadolu’nun zirvesinde buluşalım” sözü ve oyunlardan fotograf ve amblemler yer alıyor.

Çalışma kapsamında son olarak Cumhuriyet Caddesi’ndeki SGK binası ile şehrin Aziziye ilçesi girişindeki ETSO Vakfı tarafından kurulacak üniversiteye tahsis edilen alan da üniversiade görsel malzemeleriyle kaplanacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.