Kültür-Sanat Haber Girişi : 30 Mayıs 2013 15:10

ETÜ Bahar şenliklerine muhteşem final

ETÜ Bahar şenliklerine muhteşem final
ETÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 24-29 Mayıs 2013 tarihleri arasında bir dizi sosyal ve kültürel etkinliklerle kutlanan 1. Bahar Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.
Erzurumajans-ETÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 24-29 Mayıs 2013 tarihleri arasında bir dizi sosyal ve kültürel etkinliklerle kutlanan 1. Bahar Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. beş gün süresince farklı etkinliklerin düzenlendiği şenliklerde, öğrenciler bir yılın yorgunluğu ve stresini attılar.

24 Mayıs günü Yakutiye Kent Meydanında düzenlenen, ETÜ tanıtım sergisinin açılışı ile başlayan şenlik kutlamaları, ETÜ tarafından 27 Nisan 2013 tarihinde düzenlenen 1. Matematik Olimpiyatında dereceye giren öğrencilere madalya ve ödüllerinin verilmesinin ardından, üniversitemiz halk dansları topluluğu gösterisi ile devam etti.
26 Mayıs Pazar günü Erzurum atlama kulelerinde uçurtma şenliği ve birbirinden eğlenceli oyunlar düzenlendi.

Gündüz çeşitli etkinliklerle devam eden 1. Bahar Şenliğinin Finali 29 Mayıs çarşamba akşamı düzenlenen çeşitli eğlenceler ve canlı müzikle tamamlandı. ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı'nın açılış konuşmasıyla başlayan gecede sahne alan ETÜ Halk Dansları topluluğunun gösterisi ilgiyle izlenirken halk dansları topluluğumuzu çalıştıran Yrd. Doç. Dr. A. Selim Doğan ve Evren Kadanalı'ya Prof. Dr. Muammer Yaylalı tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı öğrencilerle yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi
Havai fişek gösterisiyle başlayan canlı müzikte öğrenciler şarkılarla coşarak gönüllerince eğlendiler.

Gece akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz tarafından dilek fenerlerinin uçurulması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Yarışmaların ve birbirinden güzel etkinliklerin gerçekleştirildiği şenlikler, üniversite öğrencilerine unutulmaz anlar yaşattı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.