Eğitim Haber Girişi : 28 Aralık 2013 13:27

ETÜ'de ''kaliteli eğitim'' semineri

ETÜ'de ''kaliteli eğitim'' semineri
ETÜ Merkezi Derslikler Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, öğrencilere ve öğretim üyelerine kaliteli eğitimle ilgili bir sunum yaptı.
Erzurumajans-ETÜ Merkezi Derslikler Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, öğrencilere ve öğretim üyelerine kaliteli eğitimle ilgili bir sunum yaptı.

ETÜ olarak kaliteli bir eğitim için neler yapılabileceğinin tartışıldığı programa Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaymaz, ETÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Bayram Şahin, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Can, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özer, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Aydın'ın yanı sıra, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenciler katıldı.

Modern dünyada kaliteli eğitim için yapılan çalışmalara, gereksinim duyulan değişikliklere, ve bunun sonucunda okul sonrası hayata da değinen Prof. Dr. Çakmak sunumunda öğrenci ve öğretim üyelerinin üzerine düşen yükümlülüklere de değindi.

Sınav sisteminden sınavlarda sorulacak sorulara; ders anlatım ve ders çalışma metodlarından okul sonrası kariyer hedeflerine ve eğitimde inovasyon konusuna kadar pek çok konunun işlendiği programda öğrencilerin soruları hem Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çakmak hem de diğer öğretim üyeleri tarafından yanıtlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.