İlçeler Haber Girişi : 09 Mart 2016 17:31

Evden altınlarını çaldılar

Evden altınlarını çaldılar
Erzurum'un Çat İlçesi'nde bir eve giren hırsızlar evde bulunan 4 adet bilezik, 1 adet kol saati ve 3 adet alyans yüzüğü çaldı.
Erzuırumajans-Erzurum'un Çat İlçesi'nde bir eve giren hırsızlar evde bulunan 4 adet bilezik, 1 adet kol saati ve 3 adet alyans yüzüğü çaldı.
 
Edinilen bilgiye göre, Erzurum Çat İlçesi Merkez Amirliği 155 Polis İmdat hattını arayan K.K. evinde hırsızlık olayı meydana geldiğini ihbar etti. Görevli ekibin olay yerine giderek yaptığı kontrollerde pencere camının kırıldığı, odaların dağınık bir vaziyette olduğu tespit edildi.

Ev sahibi K.K. ile görevli ekiplerimizin yapmış olduğu görüşmede olayı gerçekleştirilebilecek olan şahısların şüpheliler M.Ab ve Y.A.'nın olduğunu söylemesi üzerine söz konuşu şüpheliler yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı. Şüphelilerden Y.A. nın yapılan üst aramasında müştekinin çalındığını iddia ettiği 4 adet 22 ayar bilezik, 1 adet kol saati ve 3 adet alyans yüzük çıkması üzerine bahse konu malzemeler yapılacak olan adli tahkikata esas olmak üzere muhafaza altına alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile gözaltına alındı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.