Kültür-Sanat Haber Girişi : 22 Ocak 2017 19:30

EYOF sergisi

EYOF sergisi
Erzurum Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, yeteneklerini Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF) için kullandı.
Erzurumajans-Erzurum Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, yeteneklerini Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF) için kullandı. 

Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali Tanıtım ve Pazarlama Direktörlüğünün katkılarıyla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yapmış olduğu "EYOF" konulu Resim Sergisi Erzurum Forum Alışveriş Merkezinde açıldı. Sergi açılışını Tanıtım ve Pazarlama Direktörü Ahmet Çelebi ile EYOF'un renkli yüzü maskot Karbeyaz gerçekleştirdi. AVM'de, Güzel Sanatlar Lisesi Tennur Barın Atölye Grubu'nun 10 öğrencisinin hazırladığı Kış Sporları temasıyla yaptıkları 20 yağlı boya resimleri büyük beğeni kazandı.

Resim sergisi kadar EYOF 2017 Erzurum'un maskotu Karbeyaz da çocukların ilgi odağı oldu. Sergi alanına gelen çocuklara Karbeyaz anahtarlık hediye etti ve keman eşliğinde halkı sergiye davet etti. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları EYOF temalı tablolar 21-22 Ocak tarihlerinde Erzurum Forum Alışveriş Merkezinde sergilenmeye devam edecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.