Erzurum Haber Girişi : 16 Mayıs 2012 14:00

Fatime ana oğlu Adnan Yılmaz'ı anlattı

Fatime ana oğlu Adnan Yılmaz'ı anlattı
ERZURUM Milletvekili Adnan Yılmaz, Anneler Günü nedeniyle geldiği Erzurum’da ilk iş annesinin elini öperek duasını almak oldu.
Erzurum Ajans-Cem Bakırcı'nın haberi-“ERZURUM Milletvekili Adnan Yılmaz, Anneler Günü nedeniyle geldiği Erzurum’da ilk iş annesinin elini öperek duasını almak oldu. Cem Bakırcı’nın da bulunduğu o anlarda Milletvekili oğlunu Palandöken’e anlattı.  Anne Yılmaz,“Adnan çok merhametlidir. Karıncayı bile incitmez. Gurban olim ona. Her namaz secdesinde Başbakanımız Erdoğan’a oğlum Adnan ve arkadaşlarına dua ediyorum. Allah onları memleketimize bağışlasın ”dedi.

HASRET GİDERDİ

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Anneler Günü nedeniyle geldiği Erzurum’da 86 yaşındaki annesi Fadime Yılmaz ile hasret giderdi. Evlatlarına hem ana hem baba olmayı bilmiş Fatime Yılmaz’ın bu özel gününde Palandöken Gazetesi’de vardı. Mebus oğlunu anlatan  Anne Yılmaz’a, oğlunun  çocukluğunu sorduk.
“Edoşum hep merhametliydi… Kardeşlerine, arkadaşlarına, komşularına, hep yardım ederdi. O karıncayı bile incitemez…” dedi.
Bu cümle üzerine, duygulanan Adnan Yılmaz, annesi Fatime Yılmaz’a sarılırken, “Gurban oluram sene ana’ derken, annesi anında eline vuruyordu; “ Allah etmesin ben sene gurban olim…”

“OĞLUMU  BAŞBAKANA TESLİM  ETMİŞEM!”

Anne Fatime Yılmaz, Başbakan Erdoğan’ın kürsüye çıktığını gördüğünde hep dua ettiğini belirterek, “Her namaz secdesinde Başbakan Erdoğan’a oğlum için dua ediyorum. Allah evladımı da arkadaşlarını da nazardan saklasın, Allah onu memleketimize bağışlasın. Oğlumu önce Allah’a sonra Başbakan Erdoğan’a teslim etmişem. Musa Peygamberi Firavundan koruyan Allah, onu da korusun. Allah başımızdan eksik etmesin.”
Uçak saati geldiği için  helallik isteyen oğlunu yine dualarla  uğurluyor Fatime Yılmaz; “Edoşum.. Allahın rahmeti, Resulullah’ın şefaati, üzerine olsun…”

“ANNELERİNİZİN HAYIR DUASINI ALIN”

Havaalanına doğru ilerlerken Milletvekili Yılmaz, gözyaşlarını tutamıyor ve annesini çok özlediğini anlatıyor:
 “Hemen hemen her hafta sonu Erzurum’a gelerek annemin duasını almaya çalışıyorum. Anne, bir insanin en güçlü zırhı, en sağlam dayanağı, en güvenilir sığınağıdır. Ayağının altına cennet serilmiş olan annelerimizdir, Yeri geldiği zaman annelerinizin ayaklarının altını öpün. Orada cennet var, cennetin kapısı var.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yavuz Değirmenci 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Vekilimizin annesinin ellerinden öpüyoruz. Biz Vekilimizden razıyız. Allah ondan da razı olsun. Erzurum`un MEDENİ İFTİHARI ADNAN YILMAZ, FATİME ANAMIZIN BÖYLE ONURLU, DÜRÜST, MEMLEKET SEVDASI BİR EVLAT YETİŞTİRDİĞİ İÇİN.....MİNNETTARIZ...