Spor Haber Girişi : 09 Mayıs 2013 00:56

Fenerbahçe finalde

Fenerbahçe finalde
Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Eskişehir'i penaltılarla 5-2 mağlup eden Fenerbahçe, finalde Trabzonspor'un rakibi oldu.
Erzurumajans-Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-1'in rövanşında Eskişehir'i ağırlayan Fenerbahçe, 90 dakikası 1-1 sona eren mücadeleden penaltılar sonunda 5-2 galip ayrıldı ve finale yükseldi.

İlk yarıda karşılıklı goller

Karşılaşmada ilk gol sesi, 17. dakikada geldi. Rodrigo Tello, Fenerbahçe ağlarını havalandırarak Eskişehirspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarının skorunu, 32. dakikada Pierre Webo belirledi: 1-1. İkinci yarıda her iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi ve 90 dakika sonunda da eşitlik bozulmadı. Karşılaşma, uzatmalarla devame etti.

Necati attı ama...


Eskişehirspor, 93. dakikada organize bir atakla Fenerbahçe kalesine yüklendi. Alper'in arapasında topla buluşan Necati Ateş, şık bir vuruşla ağları havalandırdı ama karar ofsayt!

Baroni, direğe takıldı

Fenerbahçe, 118. dakikada gole çok yaklaştı. Cristian Baroni'nin rakibini geçerek yaptığı sert şut üst direkten oyun alanına geri döndü. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmadı ve penaltılara gidildi. Penaltılarda Fenerbahçe'de Baroni, Kuyt, Webo ve Mehmet Topuz topu ağlarla buluşturdu. Eskişehir'de ise; Diego ağları havalandırırken Necati ve Causic kaçırdı. Penaltılar sonunda, 5-2 galip geldi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.

İbrahim Yazıcı için saygı duruşu

Karşılaşma, vefat eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için yapılan saygı duruşunun ardından başladı.

Fenerbahçeli futbolcular sahaya çıkarken Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Eskişehirsporlu futbolcular da Kulüpler Birliği Vakfı'nın "Başımız Sağolsun" yazılı pankartını taşıdı. Futbolcular saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okunurken de pankartı ellerinde tuttu. Türk Telekom kale arkası tribününün üst bölümündeki taraftarlar, Yazıcı'nın vefatına ilişkin açtıkları pankartta "Acının rengi olmaz" mesajını verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.