Spor Haber Girişi : 10 Şubat 2013 18:50

Fenerbahçe Mersin'de kazandı

Fenerbahçe Mersin'de kazandı
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaştı.
Erzurumajans-Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaştı.

MAÇTAN DAKİKALAR

93' Hakem maçın son düdüğünü çaldı. Maç Fenerbahçe'nin galibiyeti ile sonuçlandı.

92' Volkan ortasahaya kadar çıkıp topu uzaklaştırdı.

91' Semih Şentirk'ün ceza sahası içine olan pası Mersin tarafından kesildi.

90' Yan hakim 3 dakika uzatma verdi.

88'  Meireless sarı kart gören isim

87' Fenerbaçe ani ataklarla 2. golü istiyor. Fakat oyun orta alanda dönüyor.

70':Gelişen Fenerbahçe atağında önce Kuyt sonra Sow, ceza sahası önünde topla buluşuyorlar ancak savunma iyi kapanıyor. Dirk Kuyt, kendisinin ve Sow'un değerlendiremediği pozisyon sonrası takibini sürdürüyor ve sağ kanattan ortasını yapıyor ancak savunma hata yapmıyor.

57':Caner'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Webo, bekletmeden ceza sahasına koşu yapan takım arkadaşı Sow'u görüyor. Penaltı noktası önünde kaleciyle karşı karşıya kalan Senegalli forvet, sol ayağıyla çektiği şutta topu yandan dışarı yolluyor.

47':Caner'in sol kanattan ceza sahasına ortasında Webo topu indiriyor ancak araya giren Murat Ceylan tehlikeyi önlüyor.

44':GOOOOOOOOLLLLLLLLL Fenerbahçe, Webo'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

38':Culio, serbest vuruşta topun başına geçiyor ve şutunu çekiyor. Volkan, son anda topu tokatlıyor ve kornere gönderiyor.

37':Sow, ceza sahası önünde bir kez daha topla buluşuyor. Rakibinden sıyrılıp önünü boşaltıyor ve sağ ayağıyla şutunu çekiyor. Kaleci David Bicik üzerine gelen topu rahat bir şekilde kontrol ediyor.

32'-Nduka, Ivan De Souza'nın sol kanattan ortasında kafa vuruşunu yapıyor ancak Volkan rahatlıkla topu kontrol ediyor.

24'-Moussa Sow, ceza sahası önünde kaleyi cepheden gören noktada topla buluşuyor. Önünü açıp sol ayağıyla sert bir şut çekiyor fakat kaleci David Bicik, parmaklarının ucuyla müdahalesini yapıp topu kornere gönderiyor.

19'-Cristian'ın serbest vuruştan uzak direğe ortasında arka direğe hareketlenen Sow kafa vuruşunu yapıyor ancak topu yandan auta yolluyor.

12'-Gökhan Gönül'ün ceza sahası içine derinleme pasına hareketlenen Webo, istediği vuruşu yapamayınca top kaleci David Bicik'te kalıyor.

3'-Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ortasında Cristian ayağının içiyle topu altıpasın içine çeviriyor. Sow, rakiplerinin baskısına rağmen müdahalesini yapıyor ancak topu üstten dışarı yolluyor.

1'-Mersin İdman Yurdu'nun santrasıyla maç başlıyor.

İLK 11'LER


Mersin İdmanyurdu: Bicik, Serkan, Murat, Stepanov, İvan, Hakan, Burhan, Culio, Mitrovic, Nduka, Nobre

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Ziegler, Kuyt, Meireles, Baroni, Emre, Sow, Webo

Karşılaşma öncesi polis kapılarda alkol kontrolü yaparken, Mersin İdmanyurdu'lu bir grup taraftar, stadyum önünde en düşüğü 75 TL olan bilet fiyatlarını protesto etti. Yönetimi istifaya çağıran taraftar grubu, tepkilerini maça gelmeyerek gösterdi. Taraftarların tepkisi nedeniyle Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun bir bölümü boş kalırken, 'yönetim istifa' şeklindeki sloganlar stadyum içinde de devam etti. Mersin İdmanyurdu takımı, sahaya '17. Akdeniz Oyunları'nın ev sahibi kenti Mersin' yazılı pankart ile çıktı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.