Spor Haber Girişi : 27 Aralık 2014 23:41

Fenerbahçe'de penaltı kavgası

Fenerbahçe'de penaltı kavgası
Mersin İdmanyurdu maçının 83. dakikasında kazanılan penaltı sonrasında Fenerbahçeli Sow, Diego ve Emre arasında 'atışı kimin yapacağı' konusunda tartışma yaşandı.
Erzurumajans-Mersin İdmanyurdu maçının 83. dakikasında kazanılan penaltı sonrasında Fenerbahçeli Sow, Diego ve Emre arasında 'atışı kimin yapacağı' konusunda tartışma yaşandı.

Fenerbahçe'nin Mersin İdmanyurdu maçının 83. dakikasında kazandığı penaltının ardından saha içinde 'bu atışı kim yapacak?' tartışması yaşandı.



Hakem penaltı düdüğünü çalınca, önce Moussa Sow topu alıp beyaz noktaya dikti. Ardından, Diego topun başına geldi ve kendisinin atmak istediğini söyledi. Daha sonra takımın birinci penaltıcısı Emre Belözoğlu da penaltı noktasına gidince üç futbolcu arasında bir anlaşmazlık yaşandı. Bu arada takım kaptanlarından Kuyt da gelip ortamı sakinleştirmek istedi.



Penaltıyı kimin atacağı tartışması uzayınca Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel koşarak üç futbolcunun yanına gelip, "Atın şunu artık! Kim atacaksa atsın" diye sitem etti.

 

Volkan'ın bu sözlerinin ardından takım kaptanı Emre, atışı Diego'nun yapmasını istedi ve böylelikle tartışma son buldu. Diego penaltıda kötü bir vuruş yapıp topu Mihaylov'a teslim etti.



Penaltıdan 1 dakika sonra Emre Belözoğlu, sinirli biçimde eldivenlerini çıkarıp sahayı terk etti ve teknik direktör İsmail Kartal'ın uzattığı eli sıkıp soyunma odasına gitti.

İsmail Kartal maç sonrası penaltı tartışmasının sorulması üzerine, "Bizim takımımızın kaptanı Kuyt ve Emre'dir. Eğer, Emre penaltıyı başkasının attığını istediyse onun dediği olur" dedi. Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.