Spor Haber Girişi : 27 Aralık 2014 23:30

Saray'a gittiler diye Galatasaray'ı bıraktı

Saray'a gittiler diye Galatasaray'ı bıraktı
Gazeteci yazar Ceyda Karan, Galatasaray Futbol Takımı'nın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmesine tepki göstererek, Galatasaray taraftarlığını bıraktığını duyurdu.
Erzurumajans-Gazeteci yazar Ceyda Karan, Galatasaray Futbol Takımı'nın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmesine tepki göstererek, Galatasaray taraftarlığını bıraktığını duyurdu.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Ceyda Karan, Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni yaptırılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmesini eleştirdi ve artık sarı kırmızılı takımın taraftarı olmayacağını açıkladı.

ALBAYRAK: SARAY'I GÖREN BAZI YABANCILARIMIZ TÜRK OLMAK İSTEDİ

Ceyda Karan, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:
"40 yılı aşkındır tuttuğum takımın taraftarlığını bırakmak da varmış.. Buraya kadar.."


Karan'ın bu açıklaması kısa sürede büyük yankı buldu ve çok sayıda olumlu ya da olumsuz tepki geldi. Bu tepkilerin en ilginci ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e aitti. Gökçek, Twitter hesabından Karan'a, "Yapma ya... Milletin çok umurunda... Galatasaraylılara sordum, o kim dediler" mesajını yazdı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ibrahim güler 01 Ocak 1970 02:00

    Tavşan dağa küsmüş misali aman çok üzüldük ...........

  • talip çevik 01 Ocak 1970 02:00

    Demekki o insan gs li değilmiş