Spor Haber Girişi : 23 Ocak 2012 16:11

Filede zafer haftası

Filede zafer haftası
Erzurum’u liglerde temsil eden iki bayan voleybol takımının haftayı galibiyetle kapatması, voleybol camiasını ve sporseverleri mutlu etti.
Erzurum Ajans-Erzurum’u liglerde temsil eden iki bayan voleybol takımının haftayı galibiyetle kapatması, voleybol camiasını ve sporseverleri mutlu etti. Aroma Bayanlar Voleybol 3. Ligi’nde mücadele eden Erzurum Gençlikspor, Cemal Gürsel Spor Salonu’nda Elazığ Polisgücü ile karşı karşıya geldi. Tarık Biçer’in başhakemlik, Mehmet Aydın’ın da yardımcı hakemlik yaptığı maçta, Fatih Kula, Metahan Yazıcı, Barış Yılmazlar ve Muhammet Çömez gibi hakemlirde çizgi hakemliği yaptı. Erzurum Gençlikspor, baştan sona karşılaşmayı üstün götürerek, üç seti de aldı ve salondan 3-0 galip ayrıldı. Antrenör Aytekin Gültekin yönetimindeki Gençlikspor, setleri 25-17, 25-11 ve 25-25 kazandı. Maçtan 3-0 galip ayrılan mavi-beyazlılar haftayı üç puanla kapattı. Elazığ Polisgücü Antrenörü İbrahim Bişi kırmızı kart gördü.

TELEKOM 3.LİG YOLUNDA

E
rzurum’u bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Telekomspor ise Erzincan deplasmanındaydı. Geçen hafta ligin ilk maçında kendi evinde Muş Voleybol’u 3-0 mağlup eden Erzurum Telekomspor, dün de deplasmanda Erzincan Gençspor’u 3-0 mağlup etti. Antrenörler Yuvuz Yurttaş, Mehmet Kavurmacı ve Ragıp Koçak yönetiminde Erzincan’ı 3-0’la geçen Telekom’un sultanları 3. Lig için iddialı olduğunu kanıtladı. Telekomspor Voleybol Şube Sorumlusu Cihat Tanyeri, net bir galibiyetten sonra voleybolcuları ve teknik heyeti kutlarken, “Bizim hedefimiz namağlup bir şekilde 3. Lige çıkmak. Bunu başaracak güçteyiz, Bölge Müdürümüz Timur Sevim, kulüp başkanımız Ahmet Keleş ve yöneticilerimizin desteği ile mutlu sona ulaşacağız. Galibiyetten dolayı sporcularımızı yürekten kutluyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.