Bölge Haber Girişi : 25 Mart 2011 01:05

Fırfirik yayın hayatına yeniden başlıyor!..

Fırfirik yayın hayatına yeniden başlıyor!..
Erzurum'un tek mizah dergisi 'Fırfırik', 2 yıl aradan sonra yayın hayatına yeniden başlıyor.
Erzum Ajans-Erzurum’un mizah dergisi ‘Fırfırik’, 2 yıl aradan sonra yayın hayatına yeniden başlıyor. 2003’te başlayan yayın serüveni ve okurlarla buluşan 250 sayının ardından yayın hayatına ara veren Fırfırik, 1 Nisan’da Erzurum’a yeniden ‘merhaba’ diyecek.
Vedat Refayeli yönetimindeki mizah dergisi Fırfırik, 2 yıl aradan sonra okurlarıyla yeniden kavuşmaya hazırlanıyor. “Beleş okuyana heram ediyoruz” sloganıyla yayın hayatına devam edecek olan Fırfırik’in yeni sayısı ise, okurlarıyla 1 Nisan’da buluşacak. Mizah dergisi Fırıfırik’in İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Vedat Refayeli, “Yayın hayatımıza ara verdiğimiz 2 yıllık süreyi telafi edecek nitelik ve içerikle okurlarımızla yeniden buluşmaya hazırlanıyoruz” dedi.
Fırfırik’in, Erzurum’un tüm yönleriyle mizahi bir bakış açısıyla ele alındığı sıra dışı bir yayın organı olduğunu dile getiren Refayeli, “Yolculuğumuza 1 Ocak 2003 yılında başlamıştık. 250 sayıyı okurlarımızla buluşturmuş ve her sayımızla Erzurum’da ayrı bir edinmiştik. Bizim ‘dinlenme’ olarak tabir ettiğimiz 2 yıllık ayrılığın ardından ardık hasreti dindirmek ve Fırfırik tutkunlarıyla yeniden bir araya gelmek istiyoruz.” diye konuştu.
Önceden olduğu gibi yine haftalık periyotlar halinde yayınlanacak olan Fırfırik’in, son zamanlarda siyasetin hareket kazandırdığı Erzurum’a bambaşka bir canlılık kazandıracağını ifade eden Refayeli, konulara mizahi bir üslupla yaklaşmanın zor bir eylem olduğuna dikkati çekerek, Fırfırik’in, birbirinden ilginç konuları ve kalem erbabı kadrosuyla, Erzurum’un yüzünü yeniden güldürmeye devam edeceğini söyledi.
Refayeli, “1 Nisan Cuma günü kamu kurum ve kuruluşlarında, odalarda, derneklerde, partilerde, sendikalarda, çarşıda, pazarda, kısacası Erzurum’un her yerinde yine Fırfırik konuşulacak. Dergimizi kimse beleş okuyamayacak, çünkü sloganımızda da belirttiğimiz gibi beleş okuyana heram edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.