Bölge Haber Girişi : 22 Ocak 2011 12:29

FISU Başkanı Killian Erzurum'da!..

FISU Başkanı Killian Erzurum'da!..
FISU Yönetim Kurulu Başkanı George Killian ve 18 kişilik yönetim kurulu üyeleri dün akşam saatlerinde Erzurum'a geldi.

Erzurum Ajans-FISU Yönetim Kurulu Başkanı George Killian ve 18 kişilik yönetim kurulu üyeleri dün akşam saatlerinde Erzurum’a geldi.

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda yer alacak sporcu ve delegasyonlar yavaş yavaş kente gelmeye başlarken, Erzurum dün akşam Uluslar arası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU)’nun patronu George Killian’ı konuk etti. FISU Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte dün akşam saatlerinde Erzurum’a gelen Killian’ı, Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü’nden çok sayıda yetkili karşıladı. FISU Yönetim Kurulu Başkanı George Killian havalimanında kendisi için düzenlenen karşılama töreninin ardından oyunlar döneminde FISU Oteli olarak kullanılacak Palan Hotel’e geçti.

FISU YÖNETİCİLERİ ERZURUM’DA TOPLANIYOR

FISU Yönetim Kurulu Başkanı George Killian ve 18 kişilik kurul üyeleri 24-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek İcra Kurulu Toplantısı’na katılacak. Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü yetkilileri toplantıda, FISU üyelerine 11. İlerleme Raporu’nu sunacak. Oyunların açılış töreninden önce geniş katılımlı bir de basın toplantısı düzenleyecek olan FISU Yönetim Kurulu Üyeleri organizasyonun son durumunu değerlendirecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.