Bölge Haber Girişi : 04 Ekim 2010 00:01

FISU ve ülke delegeleri ayrıldı!..

FISU ve ülke delegeleri ayrıldı!..
2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'yla ilgili Dünya Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) Denetleme Komitesi toplantısı (CSU) ve delegasyon başkanları ön inceleme gezisine katılan yetkililer, Vali Sebahattin Öztürk'ün verdiği veda yemeğinde bir araya

Erzurum Ajans-2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’yla ilgili Dünya Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) Denetleme Komitesi toplantısı (CSU) ve delegasyon başkanları ön inceleme gezisine katılan yetkililer, Vali Sebahattin Öztürk’ün verdiği veda yemeğinde bir araya geldi.

Palan Otel’de verilen yemeğe Vali Sebahattin Öztürk, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Sebahattin Tüzemen, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Vali Yardımcıları Mehmet Gök ve Ömer Hilmi Yamlı, FISU Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp, 2011 Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Kemal Tamer ile FISU yetkilileri ve oyunlara katılacak ülkelerin delegeleri ile Universiade Organizasyon Komitesi üyeleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan FISU Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp, oyunların Erzurum’a verilmesinin ardından önemli bir değişim yaşandığını belirterek, hepbirlikte çalışarak Universiade tarihinin en görkemli organizasyonunun gerçekleştirileceğini ve bu değişimde önemli katkıları olan Vali Sebahattin Öztürk ve organizasyon komitesine teşekkür ettiğini söyledi. Ulp, oyunların başarıyla yapılacağına inandığını bildirdi.

Vali Sebahattin Öztürk de yurt dışı programı sebebiyle toplantılara katılamadığını belirterek, genelde olumlu geçen etkinlikle ilgili müspet dönüşüm alındığını öğrendiğini ifade ederek, “Süreç iyi işliyor. 4 ay gibi bir zaman var. Belirlenen eksiklikler varsa bunların da en kısa sürede tamamlanacağını biliyoruz. Erzurum dünya çapında önemli bir etkinliğe layıkıyla ev sahipliği yapacaktır.”ifadelerini kullandı.

Ulp, daha sonra Vali Öztürk’e FISU’nun bir plaketini sundu. Vali Öztürk’e Ulp’a bir teşekkür plaketi verdi.

Yemekte daha sonra Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz da FISU Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp,Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr.Kemal Tamer ile Bilkent Lisesi Genel Müdür Yardımcısı Şerife Arslan’a üzerine isimleri yazılı bir tablo hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.