Bölge Haber Girişi : 13 Mayıs 2010 14:54

FISU'ya Shenzen'de 2011 sunumu!..

FISU'ya Shenzen'de 2011 sunumu!..
2011 Yaz Univarsiadenin yapılacağı Çinin Shenzen kenti FISU (Uluslar arası Üniversiteler Spor Federasyonu) Yönetim Kurulu Toplantısına ev sahipliği yapacak.

Erzurum Ajans-2011 Yaz Univarsiade’nin yapılacağı Çin’in Shenzen kenti FISU (Uluslar arası Üniversiteler Spor Federasyonu) Yönetim Kurulu Toplantısına ev sahipliği yapacak.
14-15 Mayıs 2010 tarihlerinde yapılacak Yönetim Kurulu toplantısında Erzurum 2011 Universiade’nin ilerleme durumu ve Oyunlar hakkında bir sunum yapılırken diğer Universiade organizasyon ülkeleri de birer sunum gerçekleştirecek.

Toplantıya Türkiye’den sunum için Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Oyunlar Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Konca Sportif Direktörü Doç Dr.Mustafa Yaprak, IT (Bilgi Teknolojileri) Danışmanı Mehmet Özdemir katılıyor.

Diğer yandan, FISU Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Üniversiteler Federasyonu Başkanı Kemal Tamer de Çin’in Shenzen kentindeki bu organizasyona iştirak ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.