Siyaset Haber Girişi : 19 Nisan 2012 00:15

Flaş... AKP'de il kongresi ertelendi

Flaş... AKP'de il kongresi ertelendi
Ak Parti İl başkanlığı seçimi sürpriz bir şekilde daha önce 13 Mayıs’ta yapılacağı duyurulmasına rağmen 24 Haziran’a ertelendiği belirtildi.

Erzurum Ajans-Ak Parti sürpriz bir şekilde 13 Mayıs’ta yapılacağını duyurduğu  Erzunrum İl Başkanlığı seçimini 24 Haziran’a ertelendiği belirtildi.

Ak Parti’de mevcut Başkan Murat Kılıç’tan sonra geçtiğimiz hafta da Recep Küçükoğlu da başkanlığa aday olduğunu açıklamıştı. 13 Mayıs’ta yapılacak il başkanlığı seçimine kilitlenen parti, genel merkezden bu akşam gelen sürpriz bir kararla adeta ‘şok’ oldu.

Seçimlerin 24 Haziran’a ertelenmesinin altında tek aday isteğinin yattığını ifade eden siyasiler durumu; ‘’Murat Bey’in karşısına beklenmedik şekilde Recep Küçükoğlu’nun aday olması, endişeye yol açmış olabilir. Seçimin ileri tarihe ertelenmesi süreci içerisinde Recep Bey’e çekilmesi yönünde baskı yapılması muhtemeldir ‘ diye yorumladılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali veli 01 Ocak 1970 02:00

    24 değil 29 haziran