Erzurum Haber Girişi : 11 Haziran 2014 16:00

Flaş.. Atatürk Üniversitesi'nde Lice gerginliği

Flaş.. Atatürk Üniversitesi'nde Lice gerginliği
Atatürk Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Kampüste gerginlik devam ediyor...
Erzurumajans-Önceki gün Mahallebaşı'nda yaşanan Lice gerginliği, bugün Atatürk Üniversitesi'ne sıçradı.

Terör örgütü PKK yanlısı öğrencilerle diğer öğrenciler arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı çok sayıda öğrenci gözaltına alındı. Olayların büyüdüğü üniversite kampüsüne çok sayıda çevik kuvvet ekibi gönderildi...

Terör örgütü yanlısı öğrencilerin provokasyonuyla Edebiyat Fakültesi'nde başladığı ileri sürülen kavga, kısa sürede diğer bölümlere de sıçradı. Emniyet Müdürlüğünden çok sayıda polis ve TOMA aracı, üniversiteye sevk edildi. Polis, kavga eden gruplara müdahale etti. Gruplar arasından gözaltına alınanlar oldu. Bu arada Ülkücü öğrenciler, bazı fakültelerin önünde yürüyüş yaptı. Bir grup Ülkücü öğrenci ise Cumhuriyet Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçti.

Polis, Cumhuriyet Caddesinde geniş güvenlik önlemleri alırken, grupların, önceki gün örgüt yanlısı öğrencilerin olay çıkardığı Mahallebaşına doğru yürüme ihtimaline karşı semte giden  yollar kapatıldı.

Atatürk Üniversitesi Kampüsü içerisindeki gerginlik ve yoğun güvenlik önlemleri sürüyor....
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.