Siyaset Haber Girişi : 01 Temmuz 2014 15:31

Flaş... Erdoğan Pazar günü Erzurum'a geliyor

Flaş...  Erdoğan Pazar günü Erzurum'a geliyor
Türkiye 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Başbakan Pazar günü Erzurum'da miting düzenleyecek
Erzurumajans-Bugün, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ismi açıklanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'da ayrı bir heyecan var. CHP ve MHP Ekmeleddin İhsanoğlu için miting düzenlemeyeceklerini belirtirken AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan için mitingler düzenleyecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk seçim mitingini ise Kurtuluş Savaşı mücadelesinin önemli şehirleri olan Samsun ve  Erzurum'dan başlıyor.

PAZAR GÜNÜ ERZURUM'DA MİTİNG DÜZENLEYECEK


Erzurumajans'a açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Başbakan Erdoğan'ın, 6 Temmuz Pazar günü saat 16.00'da Erzurum'da düzenlenecek mitingle seçmenle buluşacağını bildirdi. Başkan Yeşilyurt, Başbakan Erdoğan'ın aynı gün akşamda STK temsilcileri ve AK Parti teşkilatlarıyla düzenlenecek iftar programında  bir araya geleceğini belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • acr hly 01 Ocak 1970 02:00

    ufff yinemi geliyor kesın yagmur yagar onun gök bile gelme der erz ma :D

  • AHMET 01 Ocak 1970 02:00

    memleketimize vatanımıza hayırlı olsun davamızın gülü erzuruma hoş gelir sefa gelir....allah yardımcısı olsun .........