Ekonomi Haber Girişi : 02 Mayıs 2013 20:56

Flaş... Savcılık o intihar için harekete geçti...

Flaş... Savcılık o intihar için harekete geçti...
Fersin Suma olayı ile ilgili soruşturmada derinleşiyor. Fersin Hanım'ın mektubunda bahsettiği ve eşinin de suçladığı Erzurumlu işadamı S.T Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeye çağrıldı.
Erzurumajans-24 Nisan günü intihar eden Erzurumlu iş kadını Fersin Suma olayı ile ilgili soruşturmada derinleşiyor. Fersin Hanım'ın mektubunda bahsettiği ve eşinin de suçladığı Erzurumlu işadamı S.T Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeye çağrıldı. İş adamı S.T, suçlamaları kabul etmezken, soruşturma kapsamında bazı iş adamlarının da ifadesine başvurulacağı belirtildi.

EŞİ NE DEMİŞTİ?


Fersin hanımın intiharından önce bıraktığı mektubunda suçladığı işadamı S.T hakkında önceki gün Prof.Dr. Selami Suma'da bir açıklama yapmış ve eşinin ölümünden işadamı S. T' yi sorumlu tutmuştu. Prof.Dr Selami Suma, şunları söylemişti:

"Eşimin intihar sebebi S.T. isimli müteahhittir. Bu şahsın dolandırıcı olduğunu sonradan fark ettik. Üzüntümüz çok büyük. Uğruna hayatını verdiği bu muhteşem tesisi yaşatmak için her şeyi yapacağız. Erzurum halkının hizmetine sunacağız."

FERSİN HANIM NE YAZMIŞTI?

"Erzurum'a hizmet etmek adına Türkiye'nin en büyük projesini hazırladık. Bu ticaretten bir tek S.T. rant sağladı. Hakkımızda davalar açarak şirketin tüm mal varlığına el koydu. Bankaya gelen 1 milyon 299 bin lirayı hesabına geçirdi. 1 milyon 200 liralık teminat çeklerime de kendisi tarih atarak mahkemeye vererek haciz kararı aldırttı. Şimdi bankalar üstümüze gelmekte. Hizmet adına başlanan bir işte ailemi, dostlarımı batırdım. S.T.'nin kullandığı naylon faturalar yüzünden yargılanıyorum. Bu vicdansızlığa şeyhinin icazet verdiğini söylemektedir. Kötü insanlarla adalet önünde uğraşmak için para lazım. Bizde de para kalmadı. Vicdanı olan herkesi yardıma çağırıyorum. Lütfen bu güzel tesisi yaşatmak için yardım edin. Sağlığımda bulamadığım yardımı belki şimdi verirsiniz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hsalih 01 Ocak 1970 02:00

    ya bu kadının anlattıklarına bir bakın tutarlı hiç bir tarafı yok hem diyor bu adam bizi batırdı hemde bankalar üstümüze geliyor yoksa bu adam bankanın sahibimi sen bankayı dolandırırsan olacağı bu yazık insanları karalamak bu kadar kolay olmamalı

  • all 01 Ocak 1970 02:00

    hayatini kaybeden hanfendiye allah rahmet eylesin bu adamla ne işi oldu ne aldi ne satti yorum yapmak için bunlari bilmemiz gerek insanlari karalamak kolay hemen dini ortaya atipta namazla tekkeyle urraşmayalin büadam belki kötü adamdir belkide degildir buadam yüzünden dine saldirip kendi dinimizden olmayalim dikkat edelim

  • hadisi şerifede buyruluyorki 01 Ocak 1970 02:00

    bir adamın namazı niyazı sizi aldatmasın dirhemle dinarla münasebetine bakın hadisi şerife. sayın erzurum ajans burda vefat eden hanımefendi ile ticeret yaptığı idda edilin takkeli sakallı adamı aynı kareye koymakla ne anlatmak istediniz.bu tür insanlara şartlımı bakalım bundan böyle

  • mehmet ödemiş 01 Ocak 1970 02:00

    Bir başka olay olmadan sayın ETSO üyeleri oy vereceğiniz kişinin etrafındaki dolanan insanlara iyi bakın bu sahte insanlar bu erzuruma kendi çıkarları için herşey yaparlar bahsedilen bu mütahhit ETSO ya aday olan koalisyonun içindedir dikkat edin sahte şeyhler sahte müslümanlar sahte kimlikler söz sahibi olmasın.O KADARKİ SAYIN LÜTFÜ BEY dev bir sanayi kuruluşunu batırmayıp bu günlere getirmiştir.Bunların eline fırsat geçse vallahi bitirirler.