Kültür-Sanat Haber Girişi : 16 Aralık 2012 16:13

Fotoğrafçılar soğuk havaya meydan okudu

Fotoğrafçılar soğuk havaya meydan okudu
Erzurum Fotoğraf Kulübü üyeleri “Kampus de Kış” adı altında düzenlenen etkinlikte mevsimin en soğuk gecesinin yaşandığı kentte kış ve soğuk hava manzaralarını fotoğrafladı.
Erzurumajans-Erzurum Fotoğraf Kulübü üyeleri “Kampus de Kış” adı altında düzenlenen etkinlikte mevsimin en soğuk gecesinin yaşandığı kentte kış ve soğuk hava manzaralarını fotoğrafladı.

Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden organize olan Erzurum Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri, bugün Atatürk Üniversitesi kampüsünde bir araya geldi. Daha önceden sonbahar ve soğuk kentin sıcak insanlarını fotoğraflayan kulüp üyeleri, bu sefer de adeta soğuk havaya meydan okudu. “Kampus de Kış” adı altında düzenlenen etkinlikte amatör ve profesyonel fotoğrafçılar birbirinden güzel kış ve soğuk hava fotoğrafları çekebilmek için makinelerinin deklanşörüne bastı.

Erzurum’da gece en düşük hava sıcaklığı eksi 21 derece olarak kaydedilirken, bu senenin en soğuk gecesi oldu. En soğuk gecenin gündüzünde fotoğraf çekmenin ayrı bir fotoğraf aşkı olduğunu ifade eden Erzurum Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Barış yorulmaz, “Fotoğraf sevgisi olan arkadaşlarımızla bugün toplandık. Kulübümüz fotoğrafçılık üzerine çalışmalarını her geçen gün artırarak devam ediyor. Arkadaşlarımız da bize destek veriyor. Bugün Erzurum’un kışını ve soğuk havasını fotoğraflıyoruz. Çok güzel bir çalışma oldu” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.