Kültür-Sanat Haber Girişi : 08 Mayıs 2017 18:45

Fuarda imza ve selfie izdihamı

Fuarda imza ve selfie izdihamı
Genç yazarların imza günü Erzurum kitap fuarında izdihama yol açtı. 'Wattpatt' yazarları olarak bilinen Dilara Keskin, Emre Gül ve Koray Yersüren'den imza almak, selfie çekilmek isteyen hayranları uzun kuyruklar oluşturdu.
Erzurumajans-Genç yazarların imza günü Erzurum kitap fuarında izdihama yol açtı. 'Wattpatt' yazarları olarak bilinen Dilara Keskin, Emre Gül ve Koray Yersüren'den imza almak, selfie çekilmek isteyen hayranları uzun kuyruklar oluşturdu.

Erzurum'da geçtiğimiz hafta 100'den fazla yayınevi ve birbirinden önemli yazarların katılımlıyla kapılarını açan Kitap Fuarı'nın yıldızları Wattpad'in genç yazarları oldu. Facebook'un bağımsız yazarlar ve okurları için olan versiyonu 'Wattpatt'te yazan Dilara Keskin, Emre Gül ve Koray Yersüren için Erzurum Kitap Fuarı'nda imza töreni düzenlendi. Ortaokul ve lise öğrencileri genç yazarlara büyük ilgi gösterdi. Stantta başlayan imza töreni izdiham yaşanınca söyleşi çadırına alındı. Yazarlara kitaplarını imzalatmak isteyen öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu. Görevlilerin sık sık uyarıda bulunduğu kitapseverler, imza şansı buldukları yazarlara sarıldı, selfie çekildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.