Spor Haber Girişi : 10 Temmuz 2012 15:00

Futbol köyü'nde ödül gecesi

Futbol köyü'nde ödül gecesi
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Erzurum’da ikinci kez yapılan Futbol Köyü Projesi tamamlandı.
Erzurum Ajans-Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Erzurum’da ikinci kez yapılan Futbol Köyü Projesi tamamlandı.
Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü tesislerinde 01-10 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen Futbol Köyü Projesi’nin tamamlanması nedeniyle minik futbolculara sertifika verildi.
80 minik futbolcuya sertifikaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yurt-Kur Bölge Müdür Yardımcısı Cihat Tüzemen, 1. Yurt Müdür Yardımcısı Vedat Engin, Melehat Kaya, Futbol Köyü İdari ve Teknik Koordinatörü Kemal Coşkun, Antrenör Kemal Coşkun ve diğer davetliler tarafından verildi.
Sertifika töreninde konuşan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 10 gün süren Futbol Köyü’nde minik futbolcuları Erzurum’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Çintimar, “Hepinizi kutluyorum ve bundan sonraki hem öğrencilik, hem de sporculuk yaşantınızda başarılar diliyorum. Ayrıca sizlerden trafik kazasında yaralanan TFF Bölge Müdürü Hikmet Yıldırgan ve ailesine dua etmenizi istiyorum. İnşallah sizlerin duaları ile Hikmet bey ve ailesi sağlığına kavuşacaktır. Kendilerine bir kez dana geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
Minik futbolcular için yapılan sertifika töreninde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a TFF Bölge Antrenörü ve Futbol Köyü İdari ve Teknik Koordinatörü Kemal Coşkun tarafından plaket verildi. TFF tarafından ayrıca Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü’ne de katkılarından dolayı plaket sunuldu. Sertifika törenin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Projenin Ana Sponsoru Ülker, minik sporculara çeşitli hediyeler dağıttı. Minik futbolcular daha sonra kolbastı ve karakız oynayarak eğlendi ve hocaları ile birlikte halaylar çekerek geceyi noktaladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.