Spor Haber Girişi : 10 Temmuz 2012 14:30

Gençlik treni Samsun yollarında

Gençlik treni Samsun yollarında
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kars’tan yola çıkarak Erzurum’a Erzurum’dan da Samsun’a hareket eden “Gençlik Treni”’ni doldurdu.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kars’tan yola çıkarak Erzurum’a Erzurum’dan da Samsun’a hareket eden “Gençlik Treni”’ni doldurdu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Treni” Projesi kapsamında Kars’tan hareket eden treni doldurmayı başardı. Projenin Erzurum Koordinatörü Köksal Kaçmaz, “Erzurum’dan tespit ettiğimiz öğrencilerle trenin doldurduk. Hatta bazı arkadaşlarımız trende yer kalmadığı için Samsun’a gidemedi. Bu arkadaşları Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde Projesi kapsamında Şanlıurfa ve Mardin gezilerine göndereceğiz” dedi.

ŞEN ŞAKRAK GİTTİLER

Dün akşam havanın yağmurlu olmasına rağmen yaşları 19 ile 29 arasında değişen gençler, “Gençlik Treni” ile mutlu ve neşeli bir şekilde Erzurum’dan Samsun’a hareket etti. 100’e yakın genci Erzurum’dan Samsun’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar uğurladı. Gençlerle trende sohbet eden Çintimar, kendilerine “Hayırlı yolculuklar” diledi. Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın gençlere özel bir tren oluşturduğunu ve bu trenle Kars, Erzurum, Sivas, Amasya ve Samsun’a giden gençlerin bu illeri gezdiğini ve tanıdığını söyledi. Çintimar, “Ramazan ayı öncesi gençlik treninin sonuncusunu bugün Erzurum’dan uğurluyoruz. Gençlerimiz buradan Erzincan’a oradan Sivas’a, daha sonra Amasya ve Samsun’a geçecek. Samsun’da iki gün konakladıktan sonra yeniden Erzurum’a dönecekler. Yani bu gençler altı gün boyuncu gezmiş olacaklar. Gençlerin yeme içme ve konaklama ihtiyaçlarını Gençlik ve Spor Bakanlığımız karşılıyor” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.