Medya Haber Girişi : 01 Ocak 2016 15:40

Gazeteci Yazar Dilipak, Başkan Sekmen'i ziyaret etti

Gazeteci Yazar Dilipak, Başkan Sekmen'i ziyaret etti
Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti. 

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç, Selami Keskin, Cevat Öksüz ve Zafer Aynalı'nın da bulunduğu ziyarette Başkan Sekmen, Dilipak'a Büyükşehir'in kültür ve sanat çalışmalarını anlattı. Sekmen, "Kadim ve köklü bir tarihe sahip olan şehrimizde sosyal ve kültürel faaliyetlere azami önem gösteriyoruz. Akif'in düşünce dünyasını ifade eden Asım'ın neslini inşa etmek için sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bilinçli, eğitimli, donanımlı ve nitelikli bir gençliğin inşasını hedefliyoruz" dedi. Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak da, milli ve manevi değerlerine bağlı Erzurum'un kendisinde çok ayrı bir yerinin olduğunu ifade ederek, kentte önemli çalışmalara imza atan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e çalışmalarında başarılar diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.