İlçeler Haber Girişi : 30 Eylül 2015 17:15

Gazi personele anlamlı hediye

Gazi personele anlamlı hediye
İspir Devlet Hastanesinde tüm gaziler nezdinde hastanede çalışmakta olan Gazi Ali Bağcı ya Hastane İdarecilerinin hazır bulunduğu bir törenle başhekim tarafından anlamlı bir hediye takdim edildi.
Erzurumajans-İspir Devlet Hastanesinde tüm gaziler nezdinde hastanede çalışmakta olan Gazi Ali Bağcı ya Hastane İdarecilerinin hazır bulunduğu bir törenle başhekim tarafından anlamlı bir hediye takdim edildi.

İspir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İbrahim Yıldırım , vatan hizmeti sırasında yaralanan ve Gazi olan Ali Bağcıya hediye takdimi sırasında yaptığı konuşmasında; "Gazilerimizin üstün kahramanlıkları, şehitlerimizin büyük fedakarlıkları ile kurulmuş olan ve bugünlere gelen Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü göstermiş ve göstermeye devam edecektir. Bugün bu güzel ülkede, al bayrak altında, kendi vatanımızda barış ve huzur içerisinde yaşama rahatlığını yaşıyorsak, bunda emeği olan kahramanlarımıza olan şükran borcumuzu bir gün bile unutmamalıyız. Bu yüce milletin sağlıklı yarınlara huzur içerisinde yürüyebilmesi için vatan savunmasında hayatlarını kaybederek şehitlik mertebesine ulaşmış kardeşlerimizi rahmetle anıyor, ülke müdafaasında yaralanarak nesiller boyu taşınacak bir onur olan Gazilik vasfına ulaşmış arkadaşlarımızı Gazi Ali Bağcı nezdinde kutluyorum dedi.

Başhekim Dr.İbrahim Yıldırım yaptığı konuşmanın ardından Gazi Ali Bağcı'ya tüm Gaziler adına halıya işlenmiş bir Türk bayrağı hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.