Spor Haber Girişi : 16 Temmuz 2012 14:00

GEM'in pehlivanı Özbey Polonya yolcusu

GEM'in pehlivanı Özbey Polonya yolcusu
Erzurum Güreş Eğitim Merkezi’nin yıldız güreşçisi Rıdvan Özbey, 42 kiloda Türkiye şampiyonu olarak serbest stilde Türkiye’yi Polonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek.
Erzurum Ajans-Erzurum Güreş Eğitim Merkezi’nin yıldız güreşçisi Rıdvan Özbey, 42 kiloda Türkiye şampiyonu olarak serbest stilde Türkiye’yi Polonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Güreş Eğitim Merkezi’nin güreşçilerinden Rıdvan Özbey, 42 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Yıldız Erkekler Serbest Güreş Milli takımına seçildi. Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü Abdulcelil Köseoğlu, Rıdvan Özbey’in doktor raporu ile güreştiği Türkiye şampiyonasında birinci olarak Avrupa şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandığınıdı söyledi. 1997 Doğumlu Rıdvan Özbey, yarın Polonya’da yapılacak olan Yıldızlar Serbest Güreş Avrupa Şampiyonasında Türkiye adına 42 kiloda mindere çıkacak. Doktor raporu ile güreştiği müsabakalarda şampiyon olarak Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Rıdvan Özbey’in Avrupa şampiyonasında başarılı olacağına inandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Milli güreşçinin madalya ile Türkiye’ye döneceğine inandığını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.