Spor Haber Girişi : 19 Temmuz 2012 21:26

Genç boksörlerin futbol keyfi

Genç boksörlerin futbol keyfi
Hazırlık kampını Erzurum'da yapan ve Ekim ayında Tayland'ın Başkenti Bangkok'ta yapılacak olan Dünya Gençler Boks Şampiyonası için güç depolayan Genç Milli boks takımı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Erzurum Ajans-Hazırlık kampını Erzurum'da yapan ve Ekim ayında Tayland'ın Başkenti Bangkok'ta yapılacak olan Dünya Gençler Boks Şampiyonası için güç depolayan Genç Milli boks takımı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Baş Antrenör Cahit Himoğlu yönetiminde Erzurum'da kamp yapan Genç Milli Boksörler, dün saha indi. Yeni Erzurum Stadı'nın yanındaki 1 nolu sentetik sahada futbol oynayan genç boksörler, futbolda da yeteneklerini sergilemeye çalışırken, attıkları gollerle futbolculara taş çıkarttılar. 30 derece sıcağa aldırış etmeden futbol oynayan boksörler, yorucu taktik idmanlarının ardından futbol oynayarak stres attılar. Baş antrenör Cahit Himoğlu ve yardımcıları yönetiminde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde kamp yapan Genç Milli Boksörler Dünya şampiyonası öncesi sıkı bir çalışma temposunun içine girdi.
Erzurum Kampının çok iyi geçtiğini belirten Başantrenör Cahit Himoğlu, Genç Milli takım olarak Erzurum'da kamp yapıyoruz, kamp mükemmel bir ortamda geçiyor. Erzurum kamp için ideal bir yer, düşünün ki bir çok ilde insanlar sıcaktan dışarı çıkamazken, Erzurum?da boksörlerimiz öğlen sıcağında top koşturuyorlar. Bu kampı organize eden Boks Federasyonu Başkanımız Eyüp Gözgeç ile ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar'a teşekkür ediyoruz. İnşallah, Tayland'da madalyaları toplayarak ülkemize döneceğiz şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.