Erzurum Haber Girişi : 19 Temmuz 2012 16:30

Erzurum'un trafik kazalarındaki bilançosu

Erzurum'un trafik kazalarındaki bilançosu
Erzurum’da 2012 yılının ilk 6 ayında meydana gelen trafik kazalarında 17 kişi öldü.
Erzurnum Ajans-Erzurum’da 2012 yılının ilk 6 ayında meydana gelen trafik kazalarında 17 kişi öldü.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen Fahri Trafik Müfettişleri toplantısı Polis evi salonunda yapıldı. Toplantıya, Trafik Tescil ve Denetleme Müdürü Suat Özdemir, 8 fahri trafik müfettişi ve personeller katıldı.
Toplantıda konuşan Özdemir, Erzurum’da bu yılın ilk 6 ayında 11 ölümlü, 422 yaralamalı ve 784'de maddi hasarlı olmak üzere toplam bin 217 trafik kazasının meydana geldiğini, hastanede ölen yaralılarla birlikte toplamda 17 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.
Özdemir, “Bu kazalarda 17 vatandaşımız hayatını kaybetti, 422 vatandaşımız da yaralandı. Unutmamalıyız ki, ülkemizin iki büyük sorunu var. Bunlardan biri terör, diğeri de trafik kazalarıdır. Bunun önüne geçmek, fahri trafik müfettişlerinin yapacağı çalışmalarla mümkün olacaktır. Trafikte alınacak her önlem bir hayat kurtarır. Bunun maddi ve manevi değeri ölçülemez." dedi.
Erzurum'da kayıtlı 26 tane fahri trafik müfettişi olduğunu hatırlatan Özdemir, önümüzdeki dönem bu sayının 94'e çıkacağını tahmin ettiklerini kaydetti.
Toplantının sonunda, fahri trafik müfettişlerinin yaptığı çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterimi yapıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.