Bölge Haber Girişi : 03 Ağustos 2011 12:59

Genç Milli boks takımı seçmeleri yapıldı!..

Genç Milli boks takımı seçmeleri yapıldı!..
Başantrenör Cahit Himoğlu yönetiminde Palandöken'de kampa giren Genç Milli boks takımı, Erzurum kampını geçtiğimiz hafta sonu noktaladı.

Erzurum Ajans-Başantrenör Cahit Himoğlu yönetiminde Palandöken’de kampa giren Genç Milli boks takımı, Erzurum kampını geçtiğimiz hafta sonu noktaladı. Yolspor Boks Salonu’nda ise kampın son gününde Milli takıma girecek olan 10 boksör belirlendi.

Başantrenör Cahit Himoğlu, 14 boksörün katıldığı Erzurum kampında yaptıkları seçmelerde milli takımda yer alacak 10 boksörü belirlediklerini söyledi. Himoğlu, 49 kiloda Ümit Zengin, 52 Kiloda Yasin Yılmaz, 56 kiloda Gökhan Güral, 60 kiloda Dursun Gedik, 64 kiloda Hasan Demir, 69 kiloda İhsan Erdoğan, 75 kiloda Burhan Akçay, 81 kiloda Burak Aksu, 91 kiloda Zafer Elasan ve +91 kiloda Muhammet Avcı’nın Milli takımda yer alacaklarını söyledi.

Milli boksörler Erzurum’dan sonra 05-18 Ağustos tarihlerinde Samsun’da kamp yapacak ve ardından 21-28 Ağustos 2011 tarihlerinde İrlanda’nın başkenti Dublin’de yapılacak olan Avrupa Genç Erkekler Boks Şampiyonası için İrlanda’ya uçacaklar. Baş Antrenör Cahit Himoğlu ve yardımcı antrenörler Ayhan Öz, Adnan Özgenç, ve Cengiz Örseloğlu yönetiminde Erzurum kampını tamamlayan boksörlere bir hafta izin verilmişti.

Erzurum Kampının çok iyi geçtiğini belirten Başantrenör Cahit Himoğlu, “Genç Milli takım olarak Erzurum’da kamp yaptık, kamp son derece yararlı geçti. Erzurum kamp için ideal bir yer, yardımcı antrenörlerimiz ve sporcularımız da Erzurum’u çok sevdiler. Bu kampı organize eden Boks Federasyonu Başkanımız Eyüp Gözgeç ile ev sahipliği yapan Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’a teşekkür ediyoruz. İnşallah madalyaları toplayarak ülkemize döneceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.