Bölge Haber Girişi : 12 Ocak 2010 01:34

Genç turizmciler Aziziye kaplıcalarında!..

Genç turizmciler Aziziye kaplıcalarında!..
Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri hafta sonu Atatürk Üniversitesi Genç Turizmciler Kulübü’nü ağırladı.
Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri hafta sonu Atatürk Üniversitesi Genç Turizmciler Kulübü’nü ağırladı. Atatürk Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu bünyesinde kurulan ve başkanlığını Mehmet Tolga Aksoy’un yaptığı Genç Turizmciler Kulübü, kaplıca keyfiyle yaklaşan final sınavları öncesi stres attılar.

Genç Turizmciler Kulübü Asbaşkanı Necati Erkan, kulübün 2008 yılının kasım ayında kurulduğunu ve faaliyetlerine 2009 eğitim-öğretim yılı ile birlikte başladığını belirterek, öğrenciler arasında dayanışma ve kaynaşmayı artıran farklı etkinlikler düzenlemeyi amaçladıklarını söyledi. Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri’ne yapılan geziden oldukça mutlu ayrıldıklarını dile getiren Erkan, “Tesislere gelen arkadaşlarımız gördükleri manzara karşısında hayranlıklarını ifade ettiler. Böyle güzel bir tesisin şehrimizde olması, biz genç turizmciler için çok büyük bir avantaj. Burada verilen hizmetin yanında, gösterilen ilgi ve misafirperverlik bizleri son derece mutlu etti. Başka şehirlerden gelen arkadaşlarımız da bu güzel tesisin tanıtımı noktasında üzerlerine düşeni yapacaklardır.” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Genç Turizmciler Kulübü Başkanı Mehmet Tolga Aksoy ve Asbaşkan Necati Erkan, Atatürk Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdiresi Prof. Dr. Nurinisa Esenbuğa’ya, Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Gökalp Nuri Selçuk’a, Öğretim Görevlisi Meltem Erdoğan ile Araştırma Görevlisi Erkan Sağlık’a düzenledikleri etkinliklere desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Genç turizmciler, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile Termal Tesisler Müdürü Fatih Alpşanlı’ya da nazik jestlerinden ve örnek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler

Farklı şehirlerden gelerek Erzurum’da eğitim gören genç turizmciler de termal tesislere hayranlıklarını ifade ederek, “Tarihi ve kültürel dokusu, tabii ve doğal güzelliklerinin zenginliği ile Anadolu’nun güzide şehirlerinden olan Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi’nde eğitim görmek bizler için büyük iftihar ve gurur vesilesidir. Bu kadar tarihi ve turistik yerin yanında doğal bir şifa kaynağı olan kaplıcalardan faydalandığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz. Gösterilen yakın ilgi ve misafirperverliğe teşekkür ederiz.” şeklinde konuştular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.