Spor Haber Girişi : 15 Kasım 2012 16:00

Gençlik merkezlerinden örnek davranış

Gençlik merkezlerinden örnek davranış
Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü örnek bir davranışa imza attı.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü örnek bir davranışa imza attı. Erzurum’da bulunan Cadde Gençlik Merkezi, Gölbaşı Gençlik Merkezi ve Palandöken Gençlik Merkezi Müdürlüklerinde görev yapan Gençlik Liderleri, Atatürk Üniversitesi’nde hafta sonu yapılan ALES sınavlarında sınav giriş noktalarına stantlar kurarak, sınavdan çıkan adaylardan kalem, silgi ve kalem açacağı topladı. Bu proje bundan sonra da devam edecek ve Gençlik Merkezi Liderleri tarafından toplanan kırtasiye gereçleri belirlenen bir Köy İlköğretim Okulu’na bağışlanacak. Şu ana kadar 3 binin üzerinde kurşun kalem, Bin 500 dolayında kalem traş ve 2 bin dolayında silgi toplayan gençlik liderleri bu rakamı daha da artıracaklarını söyledi.

ÇİNTİMAR GENÇLİK LİDERLERİNİ KUTLADI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, dün akşam, ALES sınavlarında silgi, kalem traş ve kurşun kalem toplayan Gençlik Liderlerini kutladı. Gençlik Merkezleri’nden Sorumlu Şube Müdürü Köksal Kaçmaz ile yetkilileri başarılı çalışmasından dolayı kutlayan GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından illerdeki Gençlik Merkezleri aracılığı ile başlatılan kampanya ile Erzurum’daki üç Gençlik Merkezi’nde görevli Gençlik Liderleri tarafından çok sayıda silgi, kalem ve kalemtraş toplandığını belirterek, “Bu çalışmayı bundan sonraki sınavlarda da sürdüreceğiz. Topladığımız kırtasiye malzemelerini belirlediğimiz bir köy ilköğretim okuluna bağışlayacağız. Burada amacımız hem külfeti önlemek, hem de eğitime katkıda bulunmak” dedi.

GENÇLİK LİDERLERİ İLE ZİRVE

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, dün akşam Gençlik Liderleri ile bir zirve yaptı. Çintimar, liderlerin hazırladıkları projeler hakkında bilgi alırken, bundan sonra gençliğe yönelik daha başarılı çalışmalara imza atmak için yoğun bir çalışma sergileyeceklerini söyledi. Çintimar, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, gençliğe ve gençlik projelerine büyük önem veriyor. Bizde Erzurum’da bulunan üç gençlik merkezimizde görev yapan gençlik liderlerimizin daha aktif ve başarılı çalışması için imkanlar sunacağız ve gençlik için önemli çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.