Kültür-Sanat Haber Girişi : 13 Temmuz 2012 17:30

Gençlik treni genç bayanları da büyüledi

Gençlik treni genç bayanları da büyüledi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Treni Projesi kapsamında Samsun'a giden Erzurumlu genç bayanlar Samsun'dan döndü.
Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Treni Projesi kapsamında Samsun'a giden Erzurumlu genç bayanlar Samsun'dan döndü. Genç bayanlar Gençlik Treni Projesi çok güzeldi dedi. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu yıl deniz ve doğa kamplarının yanı sıra uygulamaya koyduğu Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde Projesi ve Gençlik Treni Kampları büyük bir ilgi görüyor. Dönemler halinde gerçekleştirilen Projeler kampsamında Samsun'a giden Genç Bayanlar geziyi tamamladıktan sonra Erzurum'a döndü. Gençlik Treni ile Erzincan, Sivas, Amasya ve Samsun'a giden yaşları 19 ile 29 arasında değişen genç bayanlar, Samsun'un tarihi, kültür ve turistik yerlerini gezerek Erzurum'a döndü. Gençlik ve Spor Bakanlığı Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde Projesi ile Gençlik Treni Projesi'nin Erzurum Koordinatörü olan Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, projenin büyük ilgi görmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Kaçmaz, Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'ın destekleri ile Şanlıurfa'ya ek olarak iki ayrı otobüs kaldırdık ve kontenjan dışında kırk kişilik bir öğrenci grubunu da Şanlıurfa seyahatine gönderdik dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.