Erzurum Haber Girişi : 14 Kasım 2021 11:34

Gençlik ve Spor gerekeni yaptı!

Gençlik ve Spor gerekeni yaptı!
Yazarımız Onur Sağsöz'ün 'İğrenirsiniz' başlığıyla gündeme getirdiği Hınıs İlçesi'ndeki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurduna aynı gün müdahale geldi.

ERZURUM AJANS Hınıs KYK yurdunda yaşadıkları sorunları sosyal medyaya taşıyan öğrenciler, doğalgaz bağlanmayan ve temizlik yapılmayan yurtta hasta olduklarını duyurmuştu.

 

Gençlerin sesine kulan veren yazarımız Onur Sağsöz’ün ‘İğrenirsiniz’ başlıklı yazısından hemen sonra Gençlik ve Spor il Müdürlüğü harekete geçti.

 

 

Kısa bir süre önce göreve gelen GSHİ Müdürü Birdal Öztürk, ilçeye giderek yurtta incelemelerde bulundu ve aynı gün içinde doğalgaz bağlanmasını sağladı. Ayrıca ilden görevlendirilen ekiple yurdun dört bir köşesinde temizlik ve ilaçlama yapıldı.

 

 

Bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği yurdun mutfağında yaşanan değişim öğrencilerin yüzünü güldürdü. Sabah kahvaltısı ve dört çeşit yemeğin hazırlandığı KYK yurdunun kısa süre içinde yenileneceği öğrenildi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • nihat özdemir 15 Kasım 2021 08:58

    defalarca yazmamıza rağmen diş hekimliği fak tesindeki leşmekeşlik devam ediyor hala4 ay sonraya sıra veriliyor ve klinikler yüzde 25 kapasite ile çalıştırılıyor. sıra sistemi defter üzerinde olduğu için sorgulanamıyor. Bu konudaya bir el atın.