Spor Haber Girişi : 14 Kasım 2011 16:25

Gençlikspor Tarsus`a boyun eğdi

Gençlikspor Tarsus`a boyun eğdi
Erzurum’da oynanan Aroma Bayanlar Voleybol 3. Lig maçında Gençlikspor, Tarsus Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.
Erzurum Ajans-Erzurum’da oynanan Aroma Bayanlar Voleybol 3. Lig maçında Gençlikspor, Tarsus Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

Erzurum Gençlikspor, kendi evinde ilk kez seyircisinin önünde çıktığı maçta Tarsus Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Güçlü rakibi karşısında üç seti de veren mavi-beyazlılar, salondan puansız ayrıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Voleybol İl Temsilcisi Alparslan Topçu, DSİ Spor Başkanı Kemalettin Yentimur ve kulüp yöneticilerinin de izlediği Aroma Bayanlar Voleybol 3. Ligi 3. Hafta maçında Cemal Gürsel Spor Salonu’nda Gençlikspor ile Tarsus Belediyespor karşı karşıya geldi.

Hakan Aksaray’ın başhakemliğini yaptığı ve yardımcılığını Ömer Kolişler’in üstlendiği maçta Tarsus Belediyespor, Erzurum Gençlikspor’u 3-0 mağlup etti. Antrenörler Aytekin Gültekin ve Elif Altan yönetimindeki Gençlikspor, setleri 14-25, 15-25 ve 18-25 kaybetti. Antrenör Aytekin Gültekin, güçlü rakipleri karşısında iyi mücadele etmeye çalıştıklarını ancak, sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek, üzgün olduklarını söyledi. Gültekin, bundan sonra daha da başarılı olmak için çok çalışacaklarını ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.