Bölge Haber Girişi : 19 Eylül 2011 11:41

Gerçekleri kayak federasyonu açıkladı!..

Gerçekleri kayak federasyonu açıkladı!..
Kayak Federasyonu, Erzurum Kayakla Atlama Kulelerinde, başta finiküler olmak üzere sulama sistemleri ve zemin betonlarının arızalı olduğunu, rüzgar panelinin ise yapılmadığını açıkladı.

Erzurum Ajans-Başta atlama yapan sporcuları yeniden kuleye taşıyan finiküler olmak üzere sulama sistemleri ve zemin betonlarının arızalı olduğunu, rüzgar panelinin ise yapılmadığını öne süren Kayak Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Efendioğlu, aylardır bu sorunların giderilmemesi nedeniyle büyük önem verdikleri Yaz Dünya Kupası'nın iptal edildiğini söyledi.

Efendioğlu, tesisteki arızaları şöyle sıraladı: Atlamalarını yapan sporcuları tekrar kuleye taşıyan finiküler çalışmıyor. Çimlerin sulanması için yaptırılan gölette su tutulamıyor. Kule asansörleri de sık sık arıza yapıyor. Tüm bu arızalar hem yarışların iptaline hem de 30'a yakın milli sporcumuzun yurt dışında kampa gitmesine neden oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.