Erzurum Haber Girişi : 25 Mayıs 2012 14:30

GHSİM'den çevre duyarlılığı

GHSİM'den çevre duyarlılığı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü havaların ısınması ile birlikte çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarına tam gaz devam ediyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü havaların ısınması ile birlikte çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bir yandan Erzurum gençliğine ve spora hizmet veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü diğer yanda kampus içinde yer alan tesislerin etrafından ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Gençlik Hizmteleri ve Spor İl Müdürlüğü Tartan Atletizm Pisti Tesis Sorumlusu Ali Rıza Yıldırım ve tesis görevlileri Tartan Atletizm Pistinin etrafından çimlendirme ve ağaçlandırma çalışması yaparken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da yeni hizmet binasının etrafında çevre düzenlemesi yaptırıyor.

ENGELLİLER İÇİN DUYARLILIK

Yeni hizmet binasının dış cephe kaplamasını tamamlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binanın çevre düzenleme çalışmalarını da yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yeni hizmet binasının çıkışına engelli vatandaşların ve engelli sporcuları binaya rahat girip, çıkabilmeleri için engelli çıkış yolu yaptıklarını söyledi. Çintimar, “Yazın gelmesi ile birlikte spor tesislerimizin etrafına ağaç dikiyoruz ve çim ekiyoruz. Amacımız spor şehri olan ilimizin yeşil bir kent olmasına da katkıda bulunmaktır” diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.