Spor Haber Girişi : 30 Ekim 2021 13:29

Göğsümüz kabardı!

Göğsümüz kabardı!
İtalya fatihleri için BB Erzurumspor-Nazilli Belediyespor maçı öncesinde ödül töreni düzenlendi.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Kick Boks Dünya Şampiyonu Cebrail Gençoğlu, dünya ikincisi Hakan Koç ve Antrenör Emre Şahin, BB Erzurumspor forması ve plaketle ödüllendirildi.

 

İtalya’da yapılan Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda kürsünün en üst basamağına çıkarak dünya birincisi olan Cebrail Gençoğlu, dünya ikincisi Hakan Koç ve antrenör Emre Şahin’e büyük onur.

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ve Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ödül töreninde BB Erzurumspor Asbaşkanı Ahmet Dal, Teknik Direktör Erkan Sözeri ve Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, kick boks kahramanlarına Erzurumspor forması ve plaket takdim etti.

 

Sporcularım adına gururluyum

 

Aynı zamanda ETÜ Araştırma Görevlisi olan milli sporcu Cebrail Gençoğlu ile Hakan Koç’un antrenörü olan Emre Şahin, “Sporcularım adına gururluyum. Spor A.Ş. Genel Müdürümüz ve Erzurumspor Asbaşkanı Ahmet Dal ile Erkan Hocamıza ve Muzaffer Hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başarı dileklerini ilettiler

 

BB Erzurumspor Kulübü de, İtalya fatihleri için düzenlenen ödül törenini sosyal medya sayfalarına taşıdı.

 

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; “İtalya’da Dünya Şampiyonu olan EBB Gençlik Spor Kulübü Kick Boks sporcusu Cebrail Gençoğlu, Dünya 2.si Hakan Koç ve antrenör Emre Şahin’e, Asbaşkanımız Ahmet Dal, Sportif direktör Muzaffer Bilazer ve Teknik direktörümüz Erkan Sözeri Nazilli Belediyespor maçı öncesi plaket takdim ederek tebriklerini ilettiler.” ifadelerine yer verildi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.