Bölge Haber Girişi : 27 Nisan 2011 03:12

Göle uçan otomobilden çıkan ilginç öykü!..

Göle uçan otomobilden çıkan ilginç öykü!..
Tortum Gölü'ne yuvarlanan ve 5 öldüğü otomobilin içinden öyle bir öykü çıktı ki.... Kazada hayatın kaybedenlerden Ramazan Karadağ mahkumdu, Elif Özlü hakkında kayıp başvurursu vardı, Ersin Altunkanat'ın ise yaklaşık 3 hafta önce Gaziler semtinde 3 kişin

Erzurum Ajans- Uzundere ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Önceki gece virajı alamayan otomobil uçurumdan, Tortum Gölü’ne düştü. Kazada 5 kişi yaşamını yitirdi.  Artvin Yarı Açık cezaevinde tutuklu olan Muhammet Bargın (23) geçtiğimiz hafta 1 hafta izin alarak ailesini ve arkadaşlarını görmek için Erzurum’a gitmişti.

Muhammet Bargın’ın önceki gün izni dolduğu için Artvin’e geri dönüyordu. Arkadaşları İbrahim Yıldız(23),Ramazan Karadağ(24), Elif Özlü(22) ve Ersin Altunkanat(23), onu cezaevine teslim etmeye karar verdiler. 5 arkadaş birlikte yola çıktı. İbrahim Yıldız’ın kullandığı iddia edilen araç,  Pirinkayalar mevkiinde yoldan çıkıp 200 metre yüksekten Tortum Gölü’ne uçtu. Araçtaki 5 kişi yuvarlanma esnasında dışarı fırlayarak yamaç bölümlerde hayatını kaybetti.

Beş kafadarın genç kızı kaçırdıkları iddia ediliyor Kazada hayatını kaybeden ve hakkında kayıp başvurusu bulunan öğrenci Elif Özlü’nün ailesine ulaşılamadı. Ölenlerden Ersin Altunkanat'ın ise yaklaşık 3 hafta önce  Gaziler semtinde 3 kişinin ölümüne neden olan göçükten sağ olarak kurtulduğu öğrenildi.(ONUR SAĞSÖZ )

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.