Bölge Haber Girişi : 11 Haziran 2010 13:16

Golfçüler yıldızlar ligine bileniyor!..

Golfçüler yıldızlar ligine bileniyor!..
Golf İl Temsilcisi ve Antrenör Nüket Gürel Yönetiminde her geçen gün başka bir başarıya imza atan Golfün yıldızları, bu kez Antalya semalarında parlayacak.

Erzurum Ajans-Golf İl Temsilcisi ve Antrenör Nüket Gürel Yönetiminde her geçen gün başka bir başarıya imza atan Golfün yıldızları, bu kez Antalya semalarında parlayacak.
Erzurumlu golfçüler başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Golf İl Temsilcisi ve antrenör Nüket Gürel yönetimindeki golçüler geçtiğimiz günlerde İstanbul ve Antalya’da elde ettiği başarının ardından yeni bir başarıya imza atmanın mücadelesine verecek.
Golf Federasyonu Faaliyet programında yer alan ve 26- 27 Haziran 2010 tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Golf Yıldızlar Ligi 4. ve 5. ayak müsabakaları için hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren golfçüler oldukça iddialı. Antrenör Nüket Gürel ise yaptırdığı çalışmalarla sporcularını zorlu şampiyonaya hazırlıyor.
26-27 Haziran tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan müsabakalara bilenen Erzurum kafilesinde şu sporcular yer alıyor: Hilal Ok, Fulya Yurt, Büşra Kara, Elanur Çintimar, Rukiye Ok, Özge Dumanay, Duygu Alfan, Rümeysa Akıncı, Muharrem Koçak ve Ahmet Karakoç.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle çalışmalarını sürdüren ve GSM hizmet binasının arkasındaki yeşil alanda çalışmalarını sürdüren golfçüler atışlarda oldukça başarılı olduklarını gösterirken, Antalya’da yapılacak olan 4. ve 5. ayak müsabakalarında da kürsüye çıkacaklarını söylediler.
ESMER’DEN KUTLAMA
Bu arada Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, golfte başarılara imza atan takımın hocası Nüket Gürel’i tebrik etti. Geçtiğimiz günlerde İstanbul ve Antalya’da yapılan müsabakalarda bir birinden önemli derecelere imza atan Gürel’in öğrencileri Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer’i de oldukça gururlandırdı. Gol takımında bulunan sporcuların kendi ilçesindeki okullarda eğitim gördüklerinin altını çizen başarılı Kaymakam Esmer, “Gençlerimizin derslerindeki başarıları spora da yansıtmaları bizleri mutlu ediyor. Golfçülerimizde yıllardır Erzurum’u başarı ile temsil ediyor. Türkiye’de derece yapıyor ve milli takımı temsil ediyorlar. Antrenör Nüket Gürel ve öğrencilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.