Bölge Haber Girişi : 20 Eylül 2011 12:55

Görme Engelliler Goalballda ligde kaldı!..

Görme Engelliler Goalballda ligde kaldı!..
Erzurum Görme Engelliler Goalball takımı, ikinci devre maçlarında başarılı olarak Birinci Lig'de kalmayı başardı.

Erzurum Ajans-Erzurum Görme Engelliler Goalball takımı, ikinci devre maçlarında başarılı olarak Birinci Lig’de kalmayı başardı. Antrenör Latif Bayrakçı, önümüzdeki sezon daha güçlü bir takım sözü verdi.

Görme Engelliler Birinci Lig ikinci devre maçları Ankara’da yapıldı. Erzurum’da yapılan maçların ardından Ankara’da yapılan müsabakalarda Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü topladığı 15 puanla ligde kalmayı başardı. Antrenör Latif Bayrakçı yönetiminde Ankara’da yapılan müsabakalara katılan Erzurum ekibi, ligde kalma sevinci yaşardı. Çankaya Belediyespor, Kahramanmaraş ve Samsun takımları küme düştü. Bursa, Manisa ve Karagücü takımları ise lige çıktı.

Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Lütif Bayrakçı, takım olarak topladıkları 15 puanla 5. olarak ligi tamamladıklarını ve ligde kaldıklarını söyledi.

Antrenör Latif Bayrakci yeni sezona daha yoğun bir şekilde hazırlanarak 2012 yılında şampiyon olmayı hedeflediklerini belirterek, “Olimpiyat yılında Erzurum olarak olimpiyata gidecek sporcularımızla bunu başaracağımıza inanıyorum. Goalball ülkemizi olimpiyatlarda takım olarak temsil edecek ilk branş bu branşa önem verilmesi gerekmektedir. Bizlere destek olunması halinde engellilerimizin neler yapabileceğini en iyi şekilde göstereceğiz. Bizlere imkan verin imkansızı isteyin sloganıyla hazırlanacağız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.