Siyaset Haber Girişi : 24 Haziran 2012 13:30

Görüşmeler başladı!

Görüşmeler başladı!
Suriye'de Türk jetinin düşürülmesinin ardından parti liderlerine çağrıda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderlerle bir araya geliyor
Erzurum Ajans-Suriye'de Türk jetinin düşürülmesinin ardından parti liderlerine çağrıda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.
Başbakan Erdoğan, Suriye'de Türk jetinin düşürülmesinin ardından görüşmek üzere TBMM'de grubu bulunan parti liderlerini çağırmıştı. Saat 14.00'te Başbakanlık Resmi Konutu'na gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğu'nu kabul eden Başbakan Erdoğan, bugün ayrıca MHP lideri Devlet Bahçeli ve BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşecek.

BAHÇELİ'YLE GÖRÜŞME SONA ERDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye'de düşürülen Türk jetiyle ilgili siyasi parti liderlerine yaptığı davet üzerine yaptığı görüşme sona erdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de grubu bulunan siyasi parti liderlerini Suriye'nin düşürdüğü Türk jetiyle ilgili bilgilendirmek için Başbakanlık Resmi Konut'a çağırmıştı. Başbakan Erdoğan önce CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve atılacak adımlar da dahil olmak üzere olayla ilgili Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirmişti. Kılıçdaroğlu'nun ardından Başbakanlık Resmi Konutu'na gelen MHP lideri Devlet Bahçeli ile Başbakan Erdoğan arasındaki görüşme 45 dakika sürdü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.