Spor Haber Girişi : 24 Eylül 2012 12:30

Gözgeç seçim çalışmalarını sürdürüyor

Gözgeç seçim çalışmalarını sürdürüyor
Erzurumlu olan Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Ekim ayında yapılacak olan olağan genel kurul için yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Erzurum Ajans-Erzurumlu olan Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Ekim ayında yapılacak olan olağan genel kurul için yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Anadolu’nun dört bir yanını dolaşarak 21 Ekim’de yapılacak olan Federasyon Başkanlığı seçimlerine hazırlanıyor. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Gözgeç, seçime artık sayılı günler kaldığını ve boks camiasının üyelerine projelerini ve icraatlarını anlatmak için onların ayağına gittiğini söyledi. Türkiye’de boksu iyi bir noktaya taşıdıklarını ve borcu olmayan bir federasyon haline getirdiklerini söyledi. Yıllardır boksun içerisinde yer aldığını ve camianın her yönünü iyi tanıdığını ifade eden Başkan Gözgeç, “Bu camia beni iyi tanıyor. Onların ilacı benim, onun içinde daha önce iki kez güvenerek beni göreve getirdiler. Her zaman Türk sporunun ve boks camiasının hizmetindeyim. İnanıyorum ki, Ekim ayında yeniden seçimi kazanacağız ve tüm kurullarımızla Türk boksu için çalışacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi. Gözgeç, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini de ifade ederek, şimdiden seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • YILMAZ 01 Ocak 1970 02:00

    mustafa kalkan hocayıda ekıbıne dahıl et bence sayın gozgeç

  • yasin 01 Ocak 1970 02:00

    tbrkler ;)