Kültür-Sanat Haber Girişi : 21 Mayıs 2012 18:00

GSF'den 'serigrafi sergisi'

GSF'den 'serigrafi sergisi'
Güzel Sanatlar Fakültesi sergi salonunda açılan Serigrafi Sergisi, bir grup akademisyen lisans ve lisansüstü öğrencilerinin bir yıllık yoğun çalışmanın sonunda oluşturuldu. Serigrafi Baskı tekniği ile oluşturulan çalışmalar şablon baskı, kapatma tekniği,
Erzurum Ajans-Güzel Sanatlar Fakültesi sergi salonunda açılan Serigrafi Sergisi, bir grup akademisyen lisans ve lisansüstü öğrencilerinin bir yıllık yoğun çalışmanın sonunda oluşturuldu. Serigrafi Baskı tekniği ile oluşturulan çalışmalar şablon baskı, kapatma tekniği, ve CMYK baskılardan oluşuyor.
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı sergi, Atatürk Üniversitesi Kurucu profesörlerinden İsmail Tunalı, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz, Prof. Dr. Samih Diyarbakır, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Özbek, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Barlı, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İhsan Efeoğlu, Kemerburgaz Üniversitesi kurucu Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Özgültekin, öğretim üyeleri, öğrenciler ve sanat severlerin katılımı ile açıldı.
Açılışta sanatın önemini vurgulayan Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu sergiye emeği geçen öğretim elemanları Prof. Dr. Bünyamin Özgültekin, Doç. Dr. Mehmet Kavukçu, Doç. Dr. Fikret Haşimov, Arş. Gör. Ayça Alper Akçay, Arş. gör. Evren Çetin Kavukçu ile Yüksek Lisans ve Lisans öğrencilerine teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.