Bölge Haber Girişi : 06 Şubat 2011 15:03

GSGM'den Basına yemek!..

GSGM'den Basına yemek!..
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Erzurum'da düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nı takip eden basın mensuplarının onuruna akşam yemeği verdi.

Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Erzurum'da düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nı takip eden basın mensuplarının onuruna akşam yemeği verdi.

Dedeman Skı Lodge Otel'de düzenlenen yemekte konuşan Akgül, basının spor camiası için önemli olduğunu söyledi.

Akgül, basın camiası olmadan düzenlenen sportif etkinliklerin toplumun geniş kesimlerine duyurulamayacağını ve bir anlam ifade etmeyeceğini ifade ederek, "Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler olmasaydınız biz organizasyonu ne kadar güzel yaparsak yapalım, basınla paylaşmadıkça kıymeti olmaz, adeta kendimiz çalmış kendimiz oynamış oluruz. Sizler bizim için önemlisiniz, destek ve katkılarınız için teşekkür ediyoruz." dedi.

Kendisinin de eski bir basın mensubu olduğunu ve bundan gurur duyduğunu da hatırlatan Akgül, "Ben de biliyorsunuz eski bir gazeteciyim, hala kendimi öyle hissediyorum. Sarı Basın Kartımı şerefle taşıyorum, Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesiyim." diye konuştu.

Yemek sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi sanatçıları Türk Halk ve Türk Sanat müziğinden eserler seslendirdi.

Yemekte, basın mensuplarına 2011 Kış Oyunları bronz hatıra parası hediye edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.