Bölge Haber Girişi : 02 Mart 2011 15:43

GSİM yeni hizmet binasında!..

GSİM yeni hizmet binasında!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün destekleri sonucu yeni bir bina yaptıklarının altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bundan böyle yeni hizmet binasından Erzurum ve Türk sporuna hizmet vereceklerinin altını çizdi.

Üniversiade Arena İnşaat Alanı içerisinde inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan yeni hizmet binası modern görümü ile ilgi odağı oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın gayretleri sonucu Erzurum’a kazandırılan yeni hizmet binası ziyaretçilerin akınına uğrarken, binayı ziyaret edenler Erzurum’a yakışır bir bina yaptığı için Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a teşekkür etti.

BAŞBAKAN TOPLANTI YAPMIŞTI

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası görenlerin beğenisini kazanırken, dört kattan oluşan hizmet binasında birimlere ait servislerin yanı sıra konferans ve toplantı salonu bulunuyor. Oldukça görkemli ve büyük olan toplantı salonu bundan böyle tam Erzurumlulara kongrelerde ve önemli toplantılarda ev sahipliği yapacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da Erzurum ziyaretinde bu binanın toplantı salonunda Partililerle ve Erzurum gençleri ile toplantı yapmıştı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum’a böyle bir güzel hizmet binası kazandırdıkları için mutlu olduğunu belirterek, “Yeni hizmet binamız, tüm hemşerilerimize ve Türk spor camiasına hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.