Spor Haber Girişi : 15 Haziran 2012 10:15

Gülbeyi Akti Londra için seferber

Gülbeyi Akti Londra için seferber
Erzurum Gençlikspor’un cep herkülü Gülbeyi Akti, Olimpiyat Vizesi aldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlikspor’un cep herkülü Gülbeyi Akti, Olimpiyat Vizesi aldı. Milli sporcu 3 Temmuz’da yapılacak olan seçmeleri kazanırsa, Londra olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek.
Erzurumlu Gülbeyi Akti olimpiyatlara hazırlanıyor. Gençliksporlu gülbeyi aktti 2012 londa olumpiyatları için Ankara GAP otelinde kamp çalışmalarını sürdürüyor. GAP otelde konaklayan milli halterci, hazırlıklarını ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde yapıyor. Günde çift antrenman yapan Gülbeyi Akti, Olimpiyat vizesini alırken, 3 Temmuz’da yapılacak olan seçmeleri kazandığı takdirde Londa’da 56 kiloda Türkiye’yi temsil edecek.

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK MADALYA KAZANAN SPORCUSU

Antrenör Hüseyin Çelik tarafından yetiştirilen Milli Halterci Gülbeyi Akti, Türkiye şampiyonalarında yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde Türkiye’nin en çok madalya kazanan sporcuları arasında ilk sırada geliyor. Milli haltercinin birçok uluslararası başarısı da mevcut. Gülbeyi Akti’nin başarıları: Yıldızlar Avrupa Şampiyonu, Gençler Avrupa Şampiyonu, Yıldızlarda Avrupa Rekoru Kırdı. Akdeniz Oyunları Şampiyonu, Türkiye rekorları ve Türkiye Şampiyonlukları bulunuyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.