Spor Haber Girişi : 15 Haziran 2012 10:00

Judoculara Milli davet

Judoculara Milli davet
Erzurumlu judoculara milli takımdan davet geldi. Üç sporcu Milli takım kamplarına çağrıldı.
Erzurum Ajans-Erzurumlu judoculara milli takımdan davet geldi. Üç sporcu Milli takım kamplarına çağrıldı. Bu arada Erzurumlu minik judocular da Türkiye Şampiyonası için Çorum’a gitti.
Erzurumlu judoculardan Cengizhan Dönmez, Ümitler Avrupa Şampiyonası Hazırlık kampı için Çankırı’ya gitti. Milli sporcu 50 kiloda Türkiye’yi temsil edecek. 34 Kiloda Bulgaristan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Mustafa Eser ise kampta ter döküyor. Çankırı’daki kampta Erzurumlu Şeymanur Soydan da yer alıyor.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ÇORUM’DA

Buarada Türkiye Minikler Judo Türkiye Şampiyonası Çorum’da yapılıyor. Şampiyonada Erzurum’u 15 sporcu katılıyor. Antrenörler Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez yönetiminde Çorum’a giden Erzurumlu sporcular, madalyaları toplayarak Erzurum’a dönmek istiyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da minik judoculara başarı dileğinde bulunarak, kendilerinden Türkiye şampiyonluğu beklediğini söyledi. Antrenör Nurullah Diyarbakır ise kafile olarak Çorum’a iddialı bir şekilde gittiklerini belirterek, kendilerine güvenenleri mahcup etmeyeceklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.